Μην αργείς γιατί ώσπου να'ρθεις, θα περπατήσω όλη την Υδρόγειο του πόνου μου... Θα περπατήσω όλα τ'αγκάθια, κι όλους τους γκρεμούς.... Γιατί να περιμένω ,είναι σα να πεθαίνω...Γι' αυτό μην αργείς...

AATONs Tips & Tricks 4 Bloggers

Σάββατο, 3 Μαρτίου 2012

Είπα και εγώ....

...... να παω λίγες ημέρες Ελλάδα και λίγο το καρναβάλι,λίγο που γνωστοί και φίλοι το ρίχνουν έξω βάζοντας  στην άκρη τα όποια προβλήματα,να εκμμεταλευτώ τις ημέρες αυτές και να ξεσκάσω,να διασκεδάσω,να ξεχαστώ....

Ω ναι δικό μου είναι το τσακίρικο το μάτι στη φωτό με την τρελιάρικη περούκα που δικρίνεται στην άκρη. :)

Πήγα που λέτε και όλα καλά και όμορφα τις πρώτες ημέρες.Είδα γνωστούς,συνάντησα φίλους που είχα χρόνια να δω και το χάρηκα πραγματικά,κάποιους άλλους δεν πρόλαβα να τους δω αλλά δεν πειράζει γιατί είναι απο αυτούς που συναντάω ούτως η άλλως όποτε κατεβαίνω Ελλάδα.

Και πάνω που λέτε που το απολάμβανα
και είχα ξεχαστεί και ξεφύγει πραγματικά απο την καθημερινότητα και ότι αυτό συνεπάγετε μαθαίνω απο ένα άτομο που είχα αφήσει υπεύθυνο στη δουλειά ότι ξαφνικά δεν μπορεί να συνεχίσει με ότι τελος πάντων ανέλαβε υπ ευθύνη του για όσο θα έλειπα..... και άρχιζω και φορτώνω και λέω δεν θα χάλασω για εσένα τις διακοπές μου θα δώσω αλλού τη δουλειά.
Τώρα θα μου πείτε μα καλά δεν μπορεί να συμβεί κάτι στον άνθρωπο;;; Φυσικά και μπορεί αλλά όταν αυτό του συμβαίνει μέτα απο ερώτηση δική μου σε σμσ και η απάντηση στο πότε σκόπευε να μου το πει ήταν δεν στο είπα γιατί ήξερα πως έτσι και αλλιώς θα ρωτούσες....ε όπως και να το κάνεις δεν μου αφήνει περιθώρεια να το αντιμετωπίσω λογικά και ανθρώπινα......Και έπειτα απο κάποια τηλεφωνήματα βρίσκω επιτέλους άκρη και πήρα μια ανάσα συνεχίζοντας τις διακοπές μου.

Καλά το ότι γύρισα πίσω άρρωστη δεν το αναλύω κατάντησε ρουτίνα πλέον,μόνο που αυτή τη φορά με έκανε να γυρίσω λίγες μέρες νωρίτερα απο ότι υπολόγιζα αλλα δεν πειράζει και πάλι καλά πέρασα.

Γυρίζω λοιπόν πίσω και αφού συνήλθα λιγάκι είπα να βγω να δω τι γίνετε με τις δουλειές........
Τι το 'θελα ο άνθρωπος;;;;; Μου έσκασε σαν κεραμίδα η είδηση.... ξέρεις Άννα.....την δουλειά που σου είπα ότι την τελείωσα δεν την άρχησα καν.......δεν το είπε ετσι ακριβός αλλά αυτή ήταν η ουσία και μένω να την κοιτάω σαν χαζή και να μην ξέρω αν πρέπει να πω απολύεσαι εδώ και τώρα ή να βάλω τα κλάματα.....Να ξέρεις δεν στο είπα γιατί ήξερα πόσο είχες θυμώσει με τον άλλον που σε κρέμασε και φοβήθηκα  μη θυμώσεις και μαζί μου....Ήταν στ' αλήθεια τόσο αναλυτική στην περιγραφή της όταν την είχα ρωτήσει πως πήγε και τα σχετικά που ένιωσα πραγματικά ανακούφιση που δέχτηκε να την αναλάβει κατα την απουσία μου ώστε να μην εκτεθώ και να βγει εις πέρας η δουλειά που είχα  υποσχεθεί πως θα γινόταν.


Και έρχομαι τώρα εγώ και αναρωτιέμαι..... στοιχίζει τελικά τόσο πολύ να πει κάποιος την αλήθεια;;;; Τι στο καλό συμβαίνει και κανείς μα κανείς δεν μιλάει στα ίσα και δεν αναλαμβάνει την ευθύνη των πράξεών του και της γνώμης του;;;;;
Αν ήξερα την αλήθεια θα το είχα χειριστεί διαφορετικά το θέμα,θα είχα βρεί τρόπο να το τραβίξω λίγο και να γίνει η δουλειά όταν θα γύριζα και όχι να εκτίθεμαι μιλώντας στο τηλέφωνο και λέγοντας πως η δουλειά προχωράει.
Και δυστιχώς δεν συμβαίνει μόνο στο επαγγελματικό επίπεδο αυτό. Συμβαίνει σε όλά τα είδη των σχέσεων,επαγγελματικές,προσωπικές συγγενικές φιλικές και δεν συμαζεύετε.....

Φτάνει πια.....εκφράστε ότι νιώθετε όπως το νιώθετε,εκφράστε ότι σας αρέσει και ότι σας ενοχλεί όπως ακριβώς το αισθάνεστε.Δεν είναι ντροπή δεν σας στερεί την περιφάνια σας,δεν σας ρίχνει τον εγωισμό σας, δεν σας κάνει ευάλωτους απέναντι στους άλλους..

Είναι η γνώμη σας ,είναι τα θέλω σας είναι οι απόψεις σας,είναι οι πράξεις σας,είστε εσείς.....εκφραστείτε και υποστηρίξτε. Και αν δεν βρείτε κατανοήση,ανταπόκριση,συμπαράσταση ή ότι άλλο,δεν είστε εσείς οι χαμένοι αν αυτό σας κάνει να φέρεστε έτσι.Αν και προσωπικά δεν πιστεύω σε χαμένους και μη.
Είναι υγεία η έκφραση,είναι υγεία να μπορείς να κοιμάσαι ήσυχος τα βράδια ξέροντας πως δεν κορόιδεψες δεν ξεγέλασες κανέναν στη διάρκεια της ημέρας,είναι ψυχική ηρεμία και ισοροπία..... Κουράστηκα με όλους αυτούς που κρύβοντε πίσω απο μισόλογα και απο ψέματα.

Τα είπα και ησύχασα και κρατάω τώρα τις όμορφες ημέρες που πέρασα στην Πάτρα.Πάω τώρα και για ένα καφεδάκι και ελπίζω να περάσατε και εσείς όμορφα τις απόκριες :))))

Και του χρόνου :)
Δεν υπάρχουν σχόλια: