Μην αργείς γιατί ώσπου να'ρθεις, θα περπατήσω όλη την Υδρόγειο του πόνου μου... Θα περπατήσω όλα τ'αγκάθια, κι όλους τους γκρεμούς.... Γιατί να περιμένω ,είναι σα να πεθαίνω...Γι' αυτό μην αργείς...

AATONs Tips & Tricks 4 Bloggers

Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Σαν σήμερα....

...πριν κάποια χρόνια γεννήθηκε ένα αγοράκι... Οι γονείς του ήταν τόσο χαρούμενοι που απέκτησαν ένα όμορφο και υγιέστατο αγοράκι που χωρίς να σκεφτούν τις συνέπειες όπως και οι περισσότεροι γονείς, δεν χαλούσαν τα χατήρια του μικρου τους άγγελου.

Το αγόρι αυτό μεγάλωνε σε ένα περιβάλλον γεμάτο αγάπη, με τις σκανταλιές του όπως κάθε παιδί,μα και με την αυστηρότητα ενίοτε του πατέρα όπως άρμοζε στην εποχή εκείνη.
Πέρασαν τα χρόνια και το αγόρι μας μεγάλωνε με μια έντονη ζωή σαν παιδί η οποία συνεχίστηκε και κατά τη διάρκεια της εφηβείας.

Κάποια στιγμή ο Θεούλης αποφάσισε πως έπρεπε να πάρει κοντά του τον έναν απο τους δυο γονείς του.Αυτό όπως είναι φυσικό άφησε ανεξήτιλα σημάδια στην ψυχούλα του τότε σχεδόν έφηβου,μια δύσκολη ηλικία για να μπορέσει κάποιος να αποδεχτεί καί αυτή την πλευρά της ζωής, μα το αγόρι της ιστορίας μας κατάφερε να σταθεί στα πόδια του και να κρατήσει ό,τι καλύτερο του είχε πει ο γονιός του στην μέχρι τότε ζωή του,να κρατήσει τις καλύτερες αναμνήσεις και όλα αυτά να τα αξιοποιήσει έτσι ώστε να του φανούν χρήσιμα στη μετέπειτα πορεία του.

Τα χρόνια περνούσαν και το αγόρι μεγάλωνε,γινόταν άντρας. Ένας άντρας που είχε εκ των πραγμάτων αναλάβει ''ευθύνες'' απο μικρός είχε ''εκπαιδευτεί''  και βιώσει αρκετά καλά αυτό το κομμάτι και συν τις εμπειρίες που αποκόμισε όντας ανήσυχο πνεύμα αποφάσισε πως ήταν πλέον έτοιμος να δημιουργήσει την δικη του οικογένεια.

Τα χρόνια συνέχισαν να περνάνε πότε αργά και πότε με τέτοια ταχύτητα που ο χρόνος του φαινόταν πως δεν του ήταν  ποτέ αρκετός για να κάνει πράξη,για να δημιουργήσει τα όσα είχε σχεδιάσει,τα όσα είχε φανταστεί,τα όσα είχε ονειρευτεί.....

Κατάφερε πολλά πράγματα στη ζωή του για τα οποία είναι περήφανος,έχει ακόμα πολλά να πραγματοποιήσει στην πορεία της ζωής του και έχει και τις δυνατότητες σαν χαρακτήρας να τα καταφέρει.

Έχει πολλές ευαισθησίες και αδυναμίες και η άμυνα του είναι........ ο εγωισμός του.....
Θα μπορούσα να γράφω με τις ώρες και να αναλύω στοιχεία του χαρακτήρα του μα δεν είναι αυτός ο σκοπός αυτής της ανάρτησης.

Όχι δεν τον ξέρω απο μικρό παιδί, τα παραπάνω είναι ένα μικρό δείγμα του πως έχω εγώ φανταστεί,πλάσει την πορεία της ζωής του αναμεμειγμένα με πραγματικά γεγονότα. Το αγόρι αυτό ήρθε στη ζωή μου πρίν απο μερικά χρόνια,άντρας πλέον και ελπίζω και θέλω να παραμείνει για πολλά χρόνια ακόμα.

Στο παιδί, το αγόρι, τον άντρα,τον φίλο,τον άνθρωπο αυτόν λοιπόν θέλω σήμερα να ευχηθώ Χρόνια Πολλά μέσα απο την καρδιά μου, να είσαι πάντα ευτυχισμένος στη ζωή σου και περιτριγυρισμένος απο ανθρώπους που σ'αγαπούν.





                                                     ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Χρόνια πολλά στο φίλο σου.Πρέπει να είναι πολύ τυχερός που έχει φίλους σαν εσένα.

Μάκης